Dovre folkebibliotek og biblioteket ved Nord-Gudbrandsdal VGS, Dombås / Dovre ungdomsskule

   
Huskelisten er tom

 

 

Lunsjseminar - framtidige nasjonalparkopplevelser

Bilderesultat for forskningsdagene 2019

Forskningsprosjektet "Bærekraftige Opplevelser i Reiselivet" inviterer til lunsjseminar der de vil drøfte og diskutere rundt bærekraft i reiseliv, pilegrimsleder og stedsutvikling. Hva betyr nasjonalparkene? Hva legger vi i #vårtdovre?

Med:
Ole Erik Bjørnstadhaugen, reiselivssjef i Nasjonalparkriket Reiseliv
Carl S. Bjurstedt, nasjonalparkforvalter for Dovrefjell og Sunndalsfjella Nasjonalpark
Hogne Øian, forsker ved Norsk Institutt for Naturforskning
Eva Duedahl, stipendiat ved Høgskolen i Innlandet
Monica A. Breiby, postdoktor og prosjektleder ved Høgskolen i Innlandet

Dovre folkebibliotek 18.9 kl. 12 - 14.

Avslutningsfest - Sommarles

 Bilderesultat for plutselig sirkusVi vil feire at ungar i Dovre har lese 145 006 sider i årets Sommarles! Alle som har delteke blir invitert til fest på biblioteket. Det blir førestilling med "Plutselig sirkus", premieutdeling og isdisk.Ta gjerne med ein ven eller søsken.

Velkomne!

Dovre folkebibliotek 18.9 kl. 18.

Spillkvelder på biblioteket

Klikk for stort bilde

Blue Elite eSports i samarbeid med Dovre folkebibliotek arrangerer spillkvelder som er åpne for alle og helt gratis. Arrangementene er frittstående og vil ha variert innhold.

Fifakveld - 21. august: Turnering i Fifa 19. Spillet er intuitivt og du trenger ikke ha spilt før. Fotballspill med 3-årsgrense.

Fortnitekveld - 11. september: Turnering i Fortnite på custom Blue Elite eSports map med høyt intensitivitetsnivå. Hvem blir Dovres beste Fortnitespiller? Fortnite er et skytespill med anbefalt aldersgrense 12 år. Om barn under 12 år skal delta ber vi om at dere signerer samtykkeskjema og overleverer til oss. Skjemaet finner du her: www.blueeliteesports.com/samtykkeskjema

Åpenkveld - 2. oktober: Vi står klare med diverse retrokonsoller, VR og masser av spill til nye og gamle konsoller. Kom innom og opplev hvordan vi gamle gamere hadde det i oppveksten eller prøv VR. Kanskje foreldre også vil gjenoppleve de gode gamle konsollene og spillene. Her finnes konsoller og spill for en hver smak.

Fortnitekveld - 23. oktober: Turnering i Fortnite på custom Blue Elite eSports map med høyt intensitivitetsnivå. Hvem blir Dovres beste Fortnitespiller? Fortnite er et skytespill med anbefalt aldersgrense 12 år. Om barn under 12 år skal delta ber vi om at dere signerer samtykkeskjema og overleverer til oss. Skjemaet finner du her: www.blueeliteesports.com/samtykkeskjema

 

 Filmbib

Alle norske bibliotekbrukere kan låne og se film med den nye strømmetjenesten for kort- og dokumentarfilm, Filmbib. Det er gratis, du trenger bare logge på med nasjonalt lånekort og PIN-kode. Filmene i tjenesten er også klarert for undervisning og kan derfor brukes i klasserommet. Les mer her:

Bilderesultat for filmbib

 

 

 

Biblioteket sine tenester er gratis og for alle!

Dovre folkebibliotek er samlokaliserte med Opplandsarkivet avdeling Dovre. Du finn oss i Frichgården i Dombås sentrum.

Vi har dagens aviser, godt utval av tidsskrift, datamaskiner til fri bruk og trådlaust nett.

I samarbeid med andre bibliotek skaffar vi det meste. Spør oss! 

Ynskjer du å arrangere foredrag, debatt, kurs eller liknande? Ta kontakt med oss:folkebiblioteket@dovre.kommune.no

Innleveringskasse for lånte bøker finn du i inngangspartiet på COOP-bygget.

 

 

select