Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Sverre Sætre er kokk, baker og konditor. I denne boken har han samlet sine beste bakeoppskrifter. Disse har han hentet både fra sin egen oppvekst og sitt profesjonelle yrkesliv. Oppskriftene spenner bredt, fra loff og rosinboller til surdeigsbaking og eltefrie brød. Forfatteren ønsker med dette å vise at baking kan være enkelt, moro og ikke minst matnyttig. Boka er den fjerde i forlagets serie med kokebøker til hverdagskjøkkenet, hvor Sætre tidligere har bidratt med Den store kakeboka fra 2010.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001089nam 22002051 4500
*00155430
*008 a 00nob 2
*015 $a0342792 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-7547-671-3$bib.$cNkr 399.00
*08231$a641.815$zh$25
*090 $c641.815$dS
*100 0$aSætre, Sverre$d1972-$jn.
*24510$aBakeboka$cSverre Sætre ; matfoto: Ingvar Eriksson
*260 $aOslo$bPress$c2013
*300 $a311 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aSverre Sætre er kokk, baker og konditor. I denne boken har han samlet sine beste bakeoppskrifter. Disse har han hentet både fra sin egen oppvekst og sitt profesjonelle yrkesliv. Oppskriftene spenner bredt, fra loff og rosinboller til surdeigsbaking og eltefrie brød. Forfatteren ønsker med dette å vise at baking kan være enkelt, moro og ikke minst matnyttig. Boka er den fjerde i forlagets serie med kokebøker til hverdagskjøkkenet, hvor Sætre tidligere har bidratt med Den store kakeboka fra 2010.
*650 1$aBaking$1641.81/5$2BS $2BS $9nor
*700 0$aEriksson, Ingvar$eillustr.$jsv.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening