Dovre folkebibliotek og biblioteket ved Nord-Gudbrandsdal VGS, Dombås / Dovre ungdomsskule

Verdens beste lam: 17 lærlinger fra 13 land møter 18 mesterkokker
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Verdens beste lam: 17 lærlinger fra 13 land møter 18 mesterkokker
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.6 H
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2018
Noter
  • Lammekjøtt er verdsatt i land og kulturer over hele verden. Det er også fellesnevneren i denne kokeboken. Boken er resultatet av Oslo voksenopplærings kokkelærlingprogram. Deltakere fra 13 nasjoner får lære norsk og ta fagbrev ved noen av hovedstadens flotteste restauranter. Vi møter deltakerne i personlige intervjuer om livet på flukt, og om mattradisjonene de har tatt med seg fra hjemlandene. Side om side med intervjuene, finnes lekre oppskrifter på lam og godt tilbehør. Mesterkokkene som har ansatt kokkelærlingene, forteller om sine innfallsvinkler til matlagning og deler tips og triks. Også flere sauebonder intervjues om dyrevelferd og bærekraftig kjøttproduksjon. I tillegg har boken oversikt over stykningsdeler, register og adresseliste til restaurantene som deltar i lærlingeprogrammet. Boken er gjennomillustrert med inspirerende fotografier av matrettene, og stemningsfulle bilder av lam og norsk natur. Omtalen er utarbeidet av BS. Har register
ISBN
  • 978-82-300-1796-8
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     pam         1
*00161032
*008                      a          00nob 2
*015  $a0552329$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-300-1796-8$bib.$cNkr 456.00
*08201$a641.663$zh$223/nor
*090  $c641.6$dH
*100 0$aHøye, Håkon$d1971-$jn.
*24510$aVerdens beste lam$b17 lærlinger fra 13 land møter 18 mesterkokker$cprosjektleder Johan Hauglund ; tekstforfatter Håkon Høye ; grafisk design Kitty Ensby ; fotografer Håkon Høye, Ole Christian Thorkildsen, Øystein Thorvaldsen ; stylist, rådgiver og konsulent Ann Kristin Wang ; forlagskonsulent Ki Rokkan
*260  $a[Oslo]$bKolofon$bOslo voksenopplæring Helsfyr$c2018
*300  $a237 s.$bkol. ill.
*505  $aHar register
*520  $aLammekjøtt er verdsatt i land og kulturer over hele verden. Det er også fellesnevneren i denne kokeboken. Boken er resultatet av Oslo voksenopplærings kokkelærlingprogram. Deltakere fra 13 nasjoner får lære norsk og ta fagbrev ved noen av hovedstadens flotteste restauranter. Vi møter deltakerne i personlige intervjuer om livet på flukt, og om mattradisjonene de har tatt med seg fra hjemlandene. Side om side med intervjuene, finnes lekre oppskrifter på lam og godt tilbehør. Mesterkokkene som har ansatt kokkelærlingene, forteller om sine innfallsvinkler til matlagning og deler tips og triks. Også flere sauebonder intervjues om dyrevelferd og bærekraftig kjøttproduksjon. I tillegg har boken oversikt over stykningsdeler, register og adresseliste til restaurantene som deltar i lærlingeprogrammet. Boken er gjennomillustrert med inspirerende fotografier av matrettene, og stemningsfulle bilder av lam og norsk natur. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aLammekjøtt$1641.663$2BS$415437$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$4676$9nor
*700 0$aThorvaldsen, Øystein$d1967-$efotogr.$jn.
*700 0$aTorkildsen, Ole Christian$d1965-$efotogr.$jn.
*950 0$aSauekjøtt$zLammekjøtt$9nor
*950 0$aFårekjøtt$zLammekjøtt$0matlaging$9nor
*950 0$aSauer$zLammekjøtt$0matlaging$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Tilgjengelig Dovre folkebibliotek Dombås 641.6 H